Egészséges gerinc. – Tartásjavító minitanfolyam

Biztos hallottad már, hogy a helyes TESTTARTÁS fontos, de azt valószínűleg nem tudtad, hogy a mindennapi tartásod meghatározó az egészséged, a közérzeted, és a hangulatod szempontjából is.

A Gerincjóga egyik fő területe a tartásjavítás, amely nem csupán a MÉLYHÁTIZMOK erősítéséről szól, hanem a TESTTUDAT fejlesztéséről is. A minitanfolyamon felfedezheted az aktuális és a helyes tartásod közötti különbségeket, célzott és otthon is végezhető gyakorlatokat tanulhatsz, hogy a mozgásod szabadabb, a tartásod pedig könnyedebb legyen a mindennapokban.

A minitanfolyamot jógastúdiónk két legjobban képzett okatója: Sebők-Vakulya Gizi és Szécsényi Márta vezeti

????????????????????????????:
8:30-10:00 A helyes testtartás (gyakorlat és rövid elmélet)
10:00-11:30 Gyakorlatok az egészséges gerincoszlopért

A tanfolyam anyagát megkapod e-könyv formájában, hogy otthon is hatékonyan használhasd és a gyakorlatokat beépíthesd mindennapjaidba.

MIKOR?
2020. március 21 8:30-11.30 ig

HOL?
Ramadasa Yoga, Kecskemét, Margit utca 3.

????????́????????????????́???????????????? ????????́???? ????????????????́????????????????????̋ ????????????????????????????́???????????????????? ????.???????????? ????????
A koránkelő kedvezmény 2020. március 17. éjfélig tart.
???? ???????????????????????????????????? ????́???????? 2020. ????????́???????????????????? 18-????????́???? 5.000 ????????.

???????????????????????????????? ???? ????????????.????????????????????????????????????????????????.????????/???????????????????????????????? ???????????????????????? ????????̈????????????́???????? ????????????????????????????????????́????????????́????????????, ????́???? ???? ???????????????????????? ???????????????????????????????????????? ????̈???????????????????? ????????????????????????????????́????????́???????????? ???????????????????? ????????????????????????????́????????????????.
A befizetés részleteiről a jelentkezésedet követően e-mailben tájékoztatunk.

Minimum létszám: 6 fő
Maximum létszám: 12 fő

Várunk szeretettel,
Gizi és Márta