Klimax 40+ jóga workshopTÖMÖR, GYAKORLATIAS, HATÉKONY

A klimax tünetei elkerülhetőek, ha felkészülünk erre az időszakra, vagy ha már megjelentek, természetes módszerekkel kezelhetőek. A workshop keretein belül megbeszéljük, hogyan készüljünk fel erre az időszakra, hogyan éljük meg testileg és lelkileg és hogyan csökkentsük a már meglévő tüneteket.

A tanfolyam tematikáját a jelenlévők problémái köré fogjuk építeni, és lesz kérdezz-felelek óra is, ahol megbeszéljük a problémákat és a bevált megoldásokat.

A TÉMÁKBÓL:
– Napi, heti, havi és éves nélkülözhetetlen TISZTÍTÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ eljárások nőiességünk ápolására
– Elengedhetetlen gyakorlati ismeretek HORMON HÁZTARTÁSUNK szabályozására (pajzsmirigy, ösztrogén, progeszteron, tesztoszteron, kortizol stb.)
– Felkészülés a MENOPAUZA időszakára és annak természetes megélése
– Jóga filozófia az aranykor időszakának boldog megélésére
– Női betegségek (ciszta, mióma, gyulladások, endometriózis) kezelése természetes módszerekkel
– RESZTORATÍV gyakorlatok és meditációk, STRESSZoldó technikák (KIMERÜLTSÉG, ALVÁS ZAVAR KEZELÉSE)
– Mi mivel van összefüggésben (napi rutin, étkezés, tisztító technikák, menstruációs problémák, hormon elváltozások stb.), hogyan gyógyíthatók természetes módszerekkel és a hétköznapi élet szabályozásával.

A tanfolyamhoz kapsz jegyzetet és személyre szabott saját gyakorló tervet.

A TANFOLYAMOT VEZETI: Nagy Erika Dalma
Indiában végzett Yoga Alliance által minősített jóga oktató, Jóga terapeuta, Gerinc jóga oktató, Női jóga oktató, Kismama jóga oktató, Vallásbölcsész, Közgazdász és Sportedző (www.elevenyoga.com)

Helyszín:
Ramadasa Yoga
Kecskemét, Margit utca 3.

Időpont: 2019. szeptember 28. (szombat), 16.15-19.45

Bejelentkezés
www.ramadasayoga.hu/jogaorak – itt az eseményre kattintva e-mail címeddel tudsz jelentkezni a tanfolyamra, amiről visszaigazoló e-mailt küldünk a tudnivalókkal.

Részvételi díj: 5900 Ft/fő. Páros kedvezmény 4.800 Ft/fő.
Kérjük jelentkezésed biztosítsd a teljes részvételi díj 50%-ának befizetésével (a fennmaradó összeget pedig a tanfolyam napján kérjük a helyszínen fizetni). A befizetés módjával kapcsolatban a jelentkezésed visszaigazolása után e-mailben értesítünk.

Kérdések a tanfolyammal kapcsolatban: Nagy Erika Dalma
(70) 6745320 elevenyoga@gmail.com www.elevenyoga.com