Küldetésünk

Jógastúdiónk nevét egy szanszkrit mantra adta, amelynek jelentése:

RA =  Nap, és ennek energiája

MA = Hold, és ezen keresztül az elfogadás

DA = a Föld energiája, ami a gyökereinket jelenti

SA = a Végtelenség, az Univerzum energiája.

 

Ez  a négy hang összefonódik, és megjelenik benne az élet körforgása. A jóga számunkra ilyen: egységet alkot, egységet teremt. A test és a lélek egységét.

Ha azt az utat keresed, amely segítségével akár fizikai, akár lelki egyensúlyt érhetsz el, és fit is leszel, gyere el hozzánk, és próbáld ki valamelyik foglalkozásunkat. Jógázni mindenki tud! 🙂 A hangsúly nálunk nem azon van, hogy napról napra hajlékonyabb legyél és a legnehezebb ászanákat (jógagyakorlatokat) meg tudd csinálni. Sokkal inkább a testtudat kialakítását helyezzük a középpontba, és azt, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal. Ehhez fontos ismerned saját határaidat, amiket oktatóink segítségével megfigyelhetsz, együtt fedezzük fel a korlátaidat, és megmutatjuk, hogy tudod azokat fokozatosan átlépni. A többi pedig jön magától 🙂

Számunkra fontos a hitelesség, felvállaljuk és közvetítjük azt, amit mi magunk is nap, mint nap élünk. Célunk, hogy minél több emberrel ismertessük meg ezt, és segítsünk Téged azon az úton, aminek célja: felfedezni Önmagad!