Ramadasa Yoga Studio

JógaStúdió masszázzsal és egyéni foglalkozásokkal, Kecskemét kertvárosában, ahol testi és lelki felfrissülést nyerhetsz.

Ramadasa Yoga Studio

JógaStúdió masszázzsal és egyéni foglalkozásokkal, Kecskemét kertvárosában, ahol testi és lelki felfrissülést nyerhetsz.

Ramadasa Yoga Studio

JógaStúdió masszázzsal és egyéni foglalkozásokkal, Kecskemét kertvárosában, ahol testi és lelki felfrissülést nyerhetsz.

Jellemző rád bármelyik ezek közül?

Túl sok a stressz az életedben

Folyamatosan feszültnek érzed magad, mintha egy hatalmas kő lenne a válladon. Emiatt zavart vagy, nem tudsz koncetrálni a munkában se az otthonodban.

Folyamatosan csak dolgozol, szinte alig pihensz

A munkaórák száma a családdal töltött idő rovására megy és mikor igazán kikapcsolhatnál, akkor is a napi feladatokon töröd a fejed.

Ingerlékeny vagy, könnyű kiborítani

Továbbviszed ezt a feszültséget otthonra is, ingerültebb vagy a pároddal, gyermekeddel, borúsak az együtt töltött órák.

Fáj a vállad, a hátad, vagy a derekad

A folyamatos fájdalom már a mindennapjaidra is rányomja a bélyegét. Éles fájdalom jelentkezik egyes mozdulatoknál.

Merev vagy, minden mozdulat kellemetlen

Nem vagy már olyan rugalmas mint régen, nagyon korlátozott már milyen mozdulatot tudsz végezni.

Rossz a tartásod, nem szeretsz már tükörbe nézni

A nőies alak és a régi formád már a múlté-

A lelki békéd szintje meghatározza az életben betöltött szerepeidet

A stabil lelki béke nélkül nem lehetsz jó anya, háziasszony vagy akár dolgozó nő.

Mindegy, hogy mi lesz a kiváltó ok, stressz, a pihenés hiánya vagy az állandósuló fájdalmak. A napjaidra rányomják a bélyegüket és a helyett, hogy önfeledten élvezhetnéd a szabadidőd folyamatosan feszült és ingerült leszel, képtelen leszel a munkádban helyt állni és a családtagjaiddal is rosszul fogsz bánni.

Ha fordítasz elég időt önmagadra megváltozik majd az életed is

Jobban teljesítesz majd a munkádban

Megnő a koncentráció képessége, fókuszáltabb és hatékonyabb lesz a munkavégzés. Fokozódik az agyműködés, a kognitív képességek és a memória is javul,

Újra pihenhetsz nyugodtan

Megtanulsz lazítani és elengendi. A jógaáaszanák erősitk az idegrendszert, harmonizálják és stabilizálják a lelkiállapotot. Segítségükkel elérhető a nyugalom, az elme békéje, az ellazultság, valamint a belső szabadság és béke érzése.

Elnézőbb leszel a családtagjaiddal

A stressz által okozott káros hatásokat könnyen legyőzi a test, ellenállóbb lesz a stresszel szemben. Sokkal türelmesebb leszel a munkádban, az otthonodban

Ismét fájdalmak nélkül indíthatod a napod

Javulhat a tartásod, könnyedebb lesz a mozgásod, képes lehetsz újra úgy mozogni, mint régen.

Sebők-Vakulya Gizi vagyok,

a Ramadasa jógastúdió megálmodója.

 

Elhivatott és mindig a tökéletesre törekvő emberként hamar benne találtam magam az élet egyensúlytalanságában: túl sok munka és kevés ÉN-idő vezetett ahhoz, hogy szinte teljesen elvesztettem azt, aki igazán ÉN vagyok, és a bennem élő Csendet.  Hatalmas önismereti út és számtalan kijavított tartáshiba, száműzött hát- és derékfájás, valamint elementáris szemléletváltás írható az eddigi jógautazásom számlájára.

Célom, hogy hozzád is eljusson a jóga azon üzente, amely az én életemben is változást hozott: vedd a kezedbe az irányítást, és meglásd, van kiút minden helyzetből!  

 

Ha elolvasod a történetem, megérted miért érzem át a problémád

Majdnem két évtizedet töltöttem egy multinál és majdnem belerokkantam

18 év multinacionális vállalatnál eltöltött idő alatt rengeteget tanultam a hatékony folyamatokról, az emberekről, a készletekről stb. Maximalistának és kötelességtudónak neveltek, így egy idő után azt vettem észre, hogy sokkal többet jár az eszem a munkán, mint a saját életemen: a munkám lett az életem.

A túlzásba vitt munkamánia rányomta a bélyegét az egészségemre: IBS-t diagnosztizáltak (bél- és emésztési problémák), gluténérzékeny lettem. Az állandó ülőmunka és egy medenceövi törés miatt állandósult a derékfájásom, nehezen tudtam a napi 10+ órát ülve tölteni, de ha fel kellett állni, az sem volt egyszerűbb.

 

Az első jógaórám megváltoztatta az életem

Életem első jógaórájára, illetve az azt követő pár napra ma is élénken emlékszek: hihetetlen izomlázam volt, de megtapasztaltam egy olyan elcsendesedést az elmémben, mint még soha. Elkezdtett nagyon érdekelni, hogy ez mi lehet, rendszeres jógázó lettem. Aztán az érdeklődésem egy oktatóképzésre is elsodort, hogy még mélyebbről megismerjem a jóga csodálatos világát. 

Másokkal is meg akartam osztani ezt a csodát

Mivel számomra fizikai szinten rengeteget segítettek az ászanák, elkezdtem ebédszünetben office jógát tartani a kollégáknak: birtokba vettünk egy tárgyalót, és 20 percet magunkra szántunk.

Imádták, és nekem is sokat adott, hogy segíthettem nekik: hétről hétre jöttek, mert jót tett nekik, energiát adott a nap hátralevő részére, kiegyensúlyozottabbak lettek, enyhültek a befeszült izmok okozta fájdalmak.

És elkezdtem a valódi küldetésem szerint élni

Ez az élmény indított arra, hogy csoportos órákat is indítsak délután, munka után. 

Nagy álmom volt, hogy olyanokkal tudjak együtt dolgozni, akik hasonlóan vélekednek a jógáról, mint én magam, és olyan szolgáltatásokat tudjunk kínálni a hozzánk betérőknek, amitől testileg és lelkileg is jobban érzik magukat.

Mivel nem találtam megfelelő helyet a városban, létrehoztam egyet magamnak: a Ramadasa Yoga stúdiót, azt a helyet, ahová én is szívesen lépek be, ami a béke és a nyugalom szigete.

.

A stúdiómat olyan szolgáltatásokkal töltöttem fel, amik a testi lelki egészséged szolgálják

 

YogaStudio

Mozgásterápia

Közösség

És egy olyan átfogó rendszert alakítottam ki, amivel teljes felfrissülést érhetsz el

Csoportos órák

Csoportos óráinkon kis csoportban (max 12 fő), szakértő oktatók vezetésével várunk, különféle óratípusok közül választhatsz magadnak.

Magánórák

Magánóráimon 100% személyre szabott figyelemmel fordulok feléd, a céljaid elérése, az egyéni igényeid szerint felállított, előre egyeztett tematika alapján jógázunk együtt,

OnlineYoga

Az online jógastúdióban minden anyagot elérhetővé tettem, hogy akár az otthonod melegéből csatlakozhass hozzánk.

Vendégeim véleményei

Slide 1

"31 évet vártam arra, hogy jóga és én megismerhessük egymást és végül nagy szerelem lett, Gizinek hála, mert nélüle még mindig egyedül duzzognék, hogy nem jutok egyről a kettőre! Hálás vagyok, hogy eljutottam a Ramadasa Yoga Kecskemétbe!"

Anna
Slide 1

"Az első perctől jó kezekben érzem magam. Személyreszabott gyakorlatok, kellemes környezet párosul magas szakmai tudással.
Mindenkinek szívből ajánlom, Gizi magánórái szuperek!"

Irén
Renáta

"A kismama jóga a nyugalom és béke szigete. Nagyon tesztenek az órák. A meditációk pedig igazi segítséget nyújtottak a várandósságom alatt, és a szülőszobán a vajúdást is megkönnyítették."

Renáta
Anett

„Mindenkinek csak ajánlani tudom! Gizi szuper, a hely is szuper; egy-egy óra után az élet pedig MÉG szuperebb! Imádom!”

KATA
Anett

„Gizi a köztünk lèvő nagyobb fizikai távolság miatt egyèni kismama jògaòrát vagy èppen egyèni meditáciòt szokott nekem tartani, mindezt online.
Nagyon èlvezem, hogy minden óra a szemèlyemre szabott, idő ès gyakorlatok tekintetèben is. Kiválò szülèsre felkèszítès volt az elmúlt fèl èv Gizivel mind fizikálisan, mind mentálisan heti 2-3 óra keretèben.
Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is igènybe veszem Gizi segítségét, a rugalmas hozzáállása, nagyszerû szaktudása, kedves szemèlyisège miatt. Köszönöm a segítséget!”

Magdolna
previous arrow
 next arrow

A jelentkezéshez menj végig a következő lépéseken

Válassz szolgáltatást

Válaszd ki a lenti felsorolásból azt a szolgáltatást, ami a leginkább érdekelne.

Foglalj időpontot

Az online időpontfoglalót az oldal alján találod, add meg a neved, e-mail címed és telefonszámod.

Látogass el hozzánk

Már csak annyi a dolgod hogy ellátogass hozzánk, a legnagyobb szeretettel várunk a stúdiónkba 🙂

Kattints arra a szolgáltatásra ami érdekelne

További kérdésed van?

Ha a lentiekben nem kaptál választ a kérdésedre írj nekünk az info@ramadasayoga.hu címre és készséggel válaszolunk!

Kezdő vagyok én is részt vehetek a foglalkozásokon?

Kezdő óráink alkalmasak teljesen kezdők, vagy újrakezdők számára. Itt kisebb rugalmasságot és izomerőt igénylő gyakorlatokat végzünk, egy-egy ászanát többször is felveszünk, hogy a helyes kivitelezést mindenki el tudja sajátítani. Dinamikus óráink pedig szintén alkalmasak kezdő és haladó jógik számára is, hiszen gyakorlottságuk függvényében tudják követni a mozdulatsorokat.

Hogyan tudok bejelentkezni órára?

Annak érdekében, hogy biztosítsd a helyed, kérjük jelentkezz be minden órára. Ezt megteheted honlapunkon az Időpontok/Jógaórák menüpontban. Itt a nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat megadva egy kattintással elintézheted a jelentkezést.

 • Bejelentkezésedet illetve az óráról leíratkozásodat az órák kezdő időpontja előtt minimum 12 órával tedd meg (tehát ha pl. az óra kedden 18:00-kor kezdődik, legkésőbb kedd reggel 06:00-ig regisztráld magad a fent megadott módon).
 • Ha már jelentkeztél órára, de mégsem tudsz eljönni, a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva, az óra kezdése előtt minimum 12 órahosszával tudod törölni jelentkezésedet.
 • Ha elakadsz a jelentkezés folyamatában, lépj velünk kapcsolatba az info@ramadasayoga.hu e-mail címen, vagy a 06-30-23-95-191 telefonszámon.
Miből áll egy jógaóra?
 • Óráink 75 percesek órásak (csak ha azt eltérően nem tüntetjük fel).
 • Az órát rövid ráhangolódással kezdjük, általában ülve.
 • Az óra végén pránajáma (légzőgyakorlat) és yin jóga (meditatív gyakorlás) elemekkel is találkozhatsz, ezek azonban nem állandó elemei az óráknak.
 • Az órát mindig kb. 15 perces irányított relaxációval zárjuk le.
 • Ha van kedved, zengesd velünk az OM mantrát hangosan (az óra elején és/vagy végén). Az OM mantra a világegyetem alaprezgése, a tökéletességet, a teremtő kezdetet jeleníti meg. Kiejtése: A-U-M. Egy mély belégzést követően a köldökből indítsd a hang zengetését, és fokozatosan engedd az orrnyílások felé.
Mit hozz magaddal?
 • Kényelmes, rugalmas sportruházatot (legalább térdig érő nadrág és rövid ujjú/ujjatlan póló), amit az öltözőnkben óra előtt át tudsz venni.
 • Ásványvizet, hogy tudd pótolni a folyadékveszteséget.
 • Törölközőt, amivel igény szerint le tudod teríteni a matracot, vagy meg tudsz szárítkozni.
 • Pozitív és nyitott hozzáállást ???? 
Kismama vagyok, mit kell tudnom a jógáról?
 • Várandósságod betöltött 13. hetétől várunk szeretettel a kismama jóga foglalkozásainkon.
 • Mielőtt eljössz hozzánk jógázni, kérd ki nőgyógyászod tanácsát, ajánlását.
 • Nincs szükséged semmilyen jógás előképzettségre, óráinkat úgy állítjuk össze, hogy várandósságod bármely szakaszában tudsz csatlakozni; és elvégezni a könnyed, egész testedet óvatosan átmozgató gyakorlatokat.
 • Az órát ráhangolódással kezdjük, hogy te is és pocakodban a babád is megérkezzetek a gyakorlásba.
 • A gátizomtorna is szerves részét képezi az óráknak, általában az óra végén kerül rá sor.
 • A kismama jógaórákat ún. szankalpás (pozitív megerősítést tartalmazó) relaxációval zárjuk. A szankalpa egy rövid, pozitívan (tagadások nélkül) megfogalmazott kijelentés, amellyel közvetlenül programozhatjuk az elme működését: mostantól kezdve másként lesz. Saját szankalpád (megerősítésed) megfogalmazhatod előre, de a relaxáció megkezdése előtt is lesz rá alkalmad. Érdemes várandósságod alatt ugyanazt a megerősítést használnod (pl. Könnyen szülöm meg egészséges gyermekem.).

Itt találsz minket

Békés, nyugodt jógastúdiónk gőzkabinnal felszerelt masszázsszobával, külön női- és férfi öltözővel, ingyenes parkolással vár Kecskemét belvárosában egy csendes mellékutcában.