Tape-et minden háztartásba!

Kineziotape minitanfolyam

Magyarországon egyedülálló képzés: 6 alapvető ragasztás mindössze 4 óra alatt, gyakorlatcentrikusan. Minimális befektetés, maximális használhatóság!

Mi ez?
Minitanfolyam a kinesiotape gyakorlati alkalmazásáról

Kinek?
18 év fölött mindenkinek, anatómiai ismeret, egészségügyi vagy sportvégzettség nem szükséges

Mire jó?
Elvégzése után képes leszel a hétköznapi életben előforduló leggyakoribb, tape segítségével orvosolható panaszok, helyzetek kezelésére saját környezetedben, így:

– hegek, vérömlenyek (kék-zöld foltok) gyógyulásának gyorsítására
– menstruációs fájdalmak csökkentésére
– egyes feszes izmok lazítására, így ebből eredő, tipikusan az ülőmunka illetve a stressz okozta váll- és nyaki fájdalmak, fejfájás csökkentésére, számítógépes vagy kézzel végzett finommunka esetén alkarban, kézben jelentkező fájdalmak csökkentésére
– arcüreggyulladás, orrdugulás, torokfájás esetén a felgyülemlett váladék elvezetésének gyorsítására
– cellulitisz csökkentésére
– terhességi csíkok kialakulásának megelőzésére
– várandósság vagy hosszú utazás során fellépő lábdagadás mérséklésére.

Mire nem jó?

A képzés nem akkreditált, tanúsítványt, oklevelet nem bocsát ki, a tanfolyam elvégzése mások ellenszolgáltatás fejében történő kezelésére nem jogosít fel, egészségügyi, terápiás végzettséget nem ad. Izomzat és ízületek korrekciója nem képezi a tanfolyam anyagát.

Miért érdemes elvégezni mégis, ha sem tanúsítvánnyal, sem ízületi ragasztások megtanulásával nem jár?

A Magyarországon elérhető egyetlen ilyen típusú képzés, amelyen rövid idő ugyan mindössze néhány alaptechnika sajátítató el biztonsággal, azonban mivel a gyakorlást szakképzett, megfelelő anatómiai ismeretekkel és tape-ragasztási gyakorlattal rendelkező oktató felügyeli, ezek alkalmazása a tanfolyam elvégzését követően nem fog gondot okozni, Youtube-videók, tape mellé csomagolt rajzos útmutatók helyett kézzel fogható segítséget kapsz, olyan ragasztások pedig nem képezik a tanfolyam anyagát, melyet a későbbiekben nem vagy bizonytalanul, esetleg nem megfelelően alkalmaznál a szükséges anatómiai ismeretek hiányában.

A tanfolyamot vezeti: Dr. Véber Judit
(személyi edző, korrektív rehabilitációs tréner, táplálkozási tanácsadó, a Miniatűr Mozgás- és Masszázsműhely alapítója)

Mikor:
2019. október 19. 9:30-13:30

A tanfolyam díja 8.000 Ft, ami magában foglalja a felhasznált anyagok költségét is

Helyedet a www.ramadasayoga.hu/jogaorak linken történő regisztrációval és 50% előleg befizetésével tudod biztosítani. A fizetésről és a tanfolyam részleteiről a jelentkezésed után e-mailben értesítünk.

További kérdések esetén keress bizalommal,
Sebők-Vakulya Gizella
06-30-23-95-191