Itt a tavasz! 

Energia újratöltés indul!

 

Márciusra elkezd mozgolódni a természet: a fagyos föld felenged, a növények új életre kelnek, azaz mindenütt a VÁLTOZÁS jelei látszanak.

Az évszakváltások testünkre/lelkünkre is hatással vannak, és a természethez hasonlóan nekünk és érdemes VÁLTOZTATNI: elengedni a régit, és behívni az újat.

Érdekel, hogy mi zajlik MÁRCIUSban? Olvass róla bővebben:

De pontosan mit is jelent ez? 

Használd ki a tavasz újjáéledő energiáit!

Megújulásra fel!

Érdemes megalapozni az átmenetet a téli, csendesebb, visszahúzódóbb időszakból a megújulásba, a fénybe: adj időt a szervezetednek, hogy a változásra reagálni tudjon, és megszabaduljon mindentől, amire már nincs szükség.

Tarts tisztítókúrát (meglásd, a csini tavaszi ruhák is meg fogják hálálni), kezdj el tudatosan és aktívabban mozogni, hívj be új szokásokat az életedbe, amivel kerekké teheted a napokat: meditálj, hogy az alvásod pihentetőbbé váljon, és energiával telj meg.

 

Ha szeretnél…

 • Új energiára kapni
 • Megszabadulni a télen felhalmozott súlyfeleslegtől
 • Egészségesebb és vitálisabb lenni
 • Egészségesebben étkezni, segítséget kapni a növényi táplálkozásban
 • Megszabadulni az elnehezült és fájó, berozsdásodott izmoktól
 • Rugalmasabb és erősebb lenni
 • Nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb napokat
 • Kényeztetést testnek és léleknek
 • És jól jönne a TÁMOGATÁS, akkor ne habozz!

Szia, én Gizi vagyok!

Több, mit 6 évvel ezelőtt ragadott magával a jóga csodája, és szeretném, ha az életedben TE is az egészségedet tennéd az első helyre!

A mindennapjaimban igyekszek a természettel összhangban élni, meghallani minden egyes hónap/évszak sajátosságait, hogy egyensúlyban tartsam az életem.   

Csatlakozz hozzám márciusban, és töltsük fel együtt szervezetünket a TAVASZI ÚJRATÖLTÉS programban! 

Mit kell tudnod a Tavaszi Megújulás programról?

21 napos program, 3 fő részre osztva: ráhangolódás, maga a tisztítókúra és a töltekezés
Végigkísérlek az úton, sőt, VELED EGYÜTT fogom én is végezni a kúrát
3 alkalommal lesz alkalmad feltenni ÉLŐben a kérdéseidet (online), ezen kívül még további 6, testet és lelket formáló gyakorlás lesz a tiéd
A kúra lelke az a támogató Facebook csoport, ahová kizárólag a program tagjai kapnak felvétel, napi posztokkal, és folyamatos jelenlétemmel támogatlak
Minden nap kapsz tőlem egy szeretettel írt levelet, hasznos információkkal, RECEPTEKKEL
Ezen kívül egy részletes MUNKAFÜZET és NAPLÓ támogatja a munkádat, minden fontos tudnivalóval

Valamennyi videó (az élő gyakorlások a kérdezz-felelekkel, valamint a heti 2 gyakorló videó is) április 11-ig bármikor és tetszőleges alkalommal visszanézhető!

Hogyan néz ki ez a gyakorlatban?

A Tavaszi újratöltés 21 napos program egy közös lehetőség bárkinek arra, hogy együtt, energiánkat ezáltal megsokszorozva változtassunk: hagyd el az elmúlt időszakból azt, ami nem táplál és nem erősít, és ebben a 21 napban próbálj ki valami újat, mást, mint az eddig megszokottak. A program testre szabható, rugalmas, adott helyzetednek, állapotodnak megfelelően különböző szinteken végezhető.

21 napon, azaz 3 héten keresztül állunk napi kapcsolatban, támogatlak hasznos információkkal, étrend-javaslatokkal a kúra alatt, meditálunk együtt, valamint 9 mozgásos (jóga, alakformáló torna, légzőgyakorlatok, ízület átmozgató torna) videóval formálhatod a tested.

Közelebbről megismerkedhetsz az ősi, indiai áyurvéda tudományával, annak is a napirenddel, a természettel való összhanggal összefüggő ismereteivel, hogy Te is harmónikus és kiegyensúlyozott életmódot tudj kialakítani önmagad számára.

A program 3 részből áll:

(Kapunyitás: március 2-án)

 • Ráhangolódás

Március 2-6-ig

Azt tapasztaltam, hogy érdemes megalapozni a tisztító kúrát ráhangolódással, mert a sikertelenség oka általában a túl hirtelen fellángolásból elindított folyamatokban rejlik. Mentális rákészülés, célkitűzés és néhány előkészület (konyhai rákészülés) szükséges ahhoz, hogy  a következő hétnek sikerrel vágj neki.

 •   A kúra hetei

Március 7-27-ig

Piramis-szerűen felépített 3 hét, amelyben a fő hangsúly az étkezés megváltoztásán és a méregtelenítést elősegítő gyakorlatokon lesz. A piramis „lépcsőfokain” lépdelve a napok múlásával egyre több mindenről mondunk le, de bármelyik szinten megállhatsz, tetszésed szerint. Természetesen a legjobb, ha megadod magadnak ezt a 21 napot: próbálj ki valami újat, merj változtatni, időnként NEM-et mondani a csábításnak. Hidd el, megéri!  A fogyasztható ételek, a kúra magját képező fontos pillér orvosilag igazolt, enyhe méregtelenítő diéta (nem éheztetés), hatására a felhalmozott gyulladást keltő anyagok nagy része kiürül, javul a keringés, tehermentesülnek a szövetek, fittebbnek, mozgékonyabbnak érzed magad. Alapját a növényi táplálkozás adja, receptekkel és hozzávalókkal segítelek téged, hogy fel tudj készülni!

 • Töltekezés

A kúra időszaka alatt folyamatosan szem előtt tartjuk lelkünk szükségleteit is: relaxációkkal, vezetett meditációval (jóga nidra) igyekszek segíteni téged ezen az úton. A BÖJTNAPLÓ töltése sokat segíthet abban hogy reflektálni tudj az időszakban felmerült kérdéseidre, közelebb kerülj saját magadhoz.

Mit tartalmaz a 21+5 napos program?

 • 3 élő (Zoom vagy Google Meets) találkozót, kérdezz-felelek és közös gyakorlás (március 4., 11. és 19., 18:30 órai kezdettel)
 • hetente 2 db, egyenként 20-30 perces testet és lelket formáló gyakorlás, videó formájában
 • napi információs, motiváló leveleket az elektronikus postaládádba
 • tagja lehetsz egy fantasztikus, támogató Facebook csoportnak, ahol napi jelenlétemmel, posztokkal és kérdezz-felek beszélgetésekkel segítjük egymást a kúra folyamán
 • egy részletes munkafüzetet, amelyben sok hasznos információt megtudsz a sikeres böjtről, megismerkedhetsz az ájurvéda által fontosnak tartott alapvetésekről, hogy a temészettel összhangban, egészségesebben tudj élni
 • egy naplót, amelyben rögzítheted tapasztalásaidat
 • valamint minden élő és egyéb gyakorló videó április 11-ig visszanézhető (vagy pótolható, ha nem tudtál volna részt venni az élő találkozókon)
 • MÁRCIUS 1-ig történő csatlakozás esetén ajándékba kapsz egy  motivációs grafikával ellátott pamutszatyrot, hogy a bevásárlásaidnál is segítsen Téged elérni a kitűzött célodat

Mikor?

2022. március 2-től március 27-ig

A kapukat március 2-án nyitom, de az első közös élő online találkozó március 4-én, pénteken délután lesz. Itt mindent megbeszélünk, amit a 21 közös napunkról tudni kell. 

Az online találkozókat mindig rögzítem, így ha nem tudsz csatlakozni, vagy végig maradni, akkor is lehetőséged lesz április 11-ig visszanézni.

18.900 Ft

Extra koránkelő ár, március 1-ig! 

+ ajándék egyedi, motiváló idézettel nyomtatott pamut bevásárló táska (értéke: 3.490 Ft)

 

√ 3 élő online találkozó

√  hetente 2 db testet és lelket formáló gyakorló videó

√  napi információs, motiváló levelek

√ receptek és tippek 

√  Facebook csoport tagság

√  munkafüzetet

√ napló

√ minden videó április 11-ig visszanézhető

23.900 Ft 

A program teljes ára, érvényes március 2-től!

 

 

√ 3 élő online találkozó

√  hetente 2 db testet és lelket formáló gyakorló videó

√  napi információs, motiváló levelek

√ receptek és tippek

√  Facebook csoport tagság

√  munkafüzetet

√ napló

√ minden videó április 11-ig visszanézhető

Gyakran ismételt kérdések

Miből áll a program?

A Tavaszi újratöltés program 21 napja segít téged abban, hogy újult energiával vágj bele a tavaszi szezonba: megszabadulj mindattól, amire nincs szükséged (legyen az némi súlyfelesleg, vagy akár téli lustaság, vagy az étkezés terén kialakult rossz szokások) és válts egy egészségesebb, tudatosabb életre!

Mikor kezdődik, és mennyi ideig tart?

Kapunyitás március 2-án, de maga a program az első élő bejelentkezéssel március 4-én indul, és 21+5 napon keresztül (március 27-ig) tart.

Huhh, böjt.... én tuti, hogy nem fogok éhezni...

Ne aggódj!

Igaz, hogy a program 21 napja az étkezésed megváltoztatásáról, és minimalizálásáról szól, azonban semmiképpen NE ARRA GONDOLJ , hogy ezeken a napokon

– nem eszel semmit

– csak folyadékot iszol

– állandóan éhes és kimerült leszel.

 

Belgyógyász és  népegészségtan orvos által javasolt, otthoni körülmények között is biztonságosan végezhető – lúgosító, gyulladáscsökkentő – diétáról van szó, amely a növényi alapú táplálkozáson alapszik, amely gondoskodik megfelelő mennyiségű kalóra bevitelére minden nap, mégis a tudatos betartása akár 5-7 nap után is némi súlycsökkenést eredményez.

 

Honnan tudom, hogy én böjtölhetek-e?

Ha általános fizikai állapotod szerint inkább egészségesnek mondod magad és

– mentes vagy komolyabb emésztőrendszeri, keringési, anyagcsere és mozgásszervi betegségektől,

– ha nem állsz tartósan gyógyszeres kezelés alatt,

– ha legalább 6 hónap eltelt műtéted, vagy nagyobb testi/lelki megerőltetés után,

– ha nincs evési kényszerbetegséged (bulímia, anorexia),

– ha nem állsz pszichoterápis kezelés alatt vagy nincs pszichiátriai megbetegedése,

akkor nyugodtan vágj bele ebbe a programban.

Minden egyéb esetben, vagy kétség esetén, kérd ki kezelő orvosod, házi orvosod véleményét!

Nem bírom az éhezést és nem lesz erőm a mindennapokhoz

Mivel maga a kúra legszigorúbb egy hete alatt is folyamatos lesz a kalóriabevitel, éhezni nem fogsz. A kívánósság, az ételek iránti sóvárgás azonban megmaradhat, de az nem az éhség, hanem elmeszabályozás kérdése.

Az, hogy van-e erőd, nem az adott napi kalóriabeviteltől függ, hanem belső erőforrásainktól, belső tartalékainktól.

Mivel ebben a kúrában folyamatos lesz a kalóriautánpótlás, nem kell attól tartanod, hogy nem fogod tudni elvégezni a munkádat.

(egy egészséges szervezetben egyébként kb. 6 hétre elegendő vitamin, ásványianyag és nyomelem raktározódik)

Kismama vagyok, vagy még szoptatok, csatlakozhatok?

Várandós és szoptatós édesanyáknak nem ajánlom ezt a kúrát, hiszen a méregtelenítés, a tisztítás ebben az életszakaszban nem kap helyet egy Nő életében, ilyenkor a megtartás és a gyarapodás a fő és támogatandó funkió. Élvezd ki most azt az időszakot, amiben éppen vagy, és jövő tavasszal találkozunk 🙂 

Mennyi időt vesz igénybe naponta?

Heti 1 alkalommal kb. 1 órahosszás élő gyakorlásra, és kérdezz-felelekre számíts (péntekenként, 18:30 órától).

Ezen kívül minden héten 2 db kb. 20-30 perces videót fogsz még kapni, ami tetszőleges időpontban, bármennyiszer elvégezhető, ezek teljes testet átmozgató, enerigát adó gyakorlatok. Ezeket úgy illeszted be a napi/heti rendszeredbe, ahogyan neked jól esik.

A böjt hetei alatt fogyasztott ételek elkészítése naponta nem fog több időt igénybe venni, mint kb. 20-30 perc, és kiválóan alkalmasak lesznek arra, hogy a családnak pl. némi kiegészítéssel ebédet vagy vacsorát is tálalj belőle, szóval két legyet üthetsz egy csapásra.

Hol fogunk "találkozni", hol lesznek a videók?

A csoport életének fő helyszíne egy exkluzív Facebook csoport lesz, itt folyik a napi kommunikáció, egymás inspirálása és támogatása.

A heti 1 élő találkozó online felületen lesz (Zoom vagy Google Meets), és adott esetben ezeket a Facebook csoportban is meg fogom osztani).

A heti 2 gyakorló videó szintén a Facebook csoportban is elérhető lesz.

Valamennyi videó és írásos anyag, amit a Facebook csoportban közzé teszek, április 11-ig tetszőleges alkalommal visszanézhető.

Hogyan tudok fizetni?

Kérlek kattints a „kosárba teszem” gombra, és máris készen állsz a vásárlásra: kövesd az utasításokat és bankkártyáddal vagy átutalással tudsz fizetni a program tagságáért.