JógaStudio

JógaStúdió masszázzsal és egyéni foglalkozásokkal, Kecskemét nyugodt mellékutcájában, ahol testi és lelki felfrissülést nyerhetsz.

Óratípusok

Hatha Jóga

Ezen az órán az egyensúly megteremtése az ászanák (testgyakorlatok), a pránajáma (a légzőgyakorlatok) és a relaxáció együttes alkalmazásával valósul meg

Dinamikus Jóga

Különböző jóga irányzatok találkozásából született. Célja, hogy harmóniát teremtsen a test, az elme és a lélek egységében. Ehhez a testmozdulatokat (ászanák) a légzéssel hangolja össze.

Stresszoldó Jóga

Az izmok, ízületek nyújtásán, lazításán célzó ászanákkal, feszültségoldást segítő légzőgyakorlatokkalés mély relaxációval találkozol ezen az órán.

Kismama Jóga

Az órákon a szülésre felkészítő módon erősítünk ott, ahol kell, és dolgozunk a rugalmasság érdekében. A megváltozott testtartáshoz igazodva hajtjuk végre az ászanákat.

Gerinc Jóga

Modern mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.

Office Jóga

Speciális óratípus az ülőmunkát végzőknek, vagy hát- és derékfájásban szenvedőknek. Egyszerű és könnyű gyakorlatok, az igényekhez és adottságokhoz igazítva

Eszközös Jóga

Az óra a tradícionális hatha jóga ászanária épül, azonban mind időtartamát mind intenzitását tekintve egy hosszabb és elmélyültebb gyakorlást jelent egy alap jógaóránál.

Babás Jóga

A babás jóga a legjobb módja annak, hogy az édesanya visszanyerje egészséges rugalmas formáját és ezt kisbabájával együtt teheti már a 8-12. héttől kezdve.

Órarend

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

[mp-timetable col="238586,238587,238588,238589,238590,238591" events="238598,238602,238592,238718,238600" title="1" time="1" sub-title="1" description="1" row_height="45" font_size="14px, 1.5em, 80%" increment="1" view="dropdown_list" label="All Events" hide_label="0" hide_hrs="0" hide_empty_rows="1" group="0" disable_event_url="0" text_align="center" text_align_vertical="default" id="" custom_class="" responsive="1"]

Foglalj időpontot!

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, majd add meg a szükséges adatokat a foglaláshoz.

Jógaórák
Hetfo
Kedd
Szerda
Csutortok
Pentek
Szombat
Vasarnap
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK

További kérdésed van?

Ha a lentiekben nem kaptál választ a kérdésedre írj nekünk az info@ramadasayoga.hu címre és készséggel válaszolunk!

Kezdő vagyok én is részt vehetek a foglalkozásokon?

Kezdő óráink alkalmasak teljesen kezdők, vagy újrakezdők számára. Itt kisebb rugalmasságot és izomerőt igénylő gyakorlatokat végzünk, egy-egy ászanát többször is felveszünk, hogy a helyes kivitelezést mindenki el tudja sajátítani. Dinamikus óráink pedig szintén alkalmasak kezdő és haladó jógik számára is, hiszen gyakorlottságuk függvényében tudják követni a mozdulatsorokat.

Hogyan tudok bejelentkezni órára?

Annak érdekében, hogy biztosítsd a helyed, kérjük jelentkezz be minden órára. Ezt megteheted honlapunkon az Időpontfoglalás menüpontban. Itt a nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat megadva egy kattintással elintézheted a jelentkezést.

 • Bejelentkezésedet illetve az óráról leíratkozásodat az órák kezdő időpontja előtt minimum 12 órával tedd meg (tehát ha pl. az óra kedden 18:00-kor kezdődik, legkésőbb kedd reggel 06:00-ig regisztráld magad a fent megadott módon).
 • Ha már jelentkeztél órára, de mégsem tudsz eljönni, a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva, az óra kezdése előtt minimum 12 órahosszával tudod törölni jelentkezésedet.
 • Ha elakadsz a jelentkezés folyamatában, lépj velünk kapcsolatba az info@ramadasayoga.hu e-mail címen, vagy a 06-30-23-95-191 telefonszámon.
Miből áll egy jógaóra?
 • Óráink 75 percesek órásak (csak ha azt eltérően nem tüntetjük fel).
 • Az órát rövid ráhangolódással kezdjük, általában ülve.
 • Az óra végén pránajáma (légzőgyakorlat) és yin jóga (meditatív gyakorlás) elemekkel is találkozhatsz, ezek azonban nem állandó elemei az óráknak.
 • Az órát mindig kb. 15 perces irányított relaxációval zárjuk le.
 • Ha van kedved, zengesd velünk az OM mantrát hangosan (az óra elején és/vagy végén). Az OM mantra a világegyetem alaprezgése, a tökéletességet, a teremtő kezdetet jeleníti meg. Kiejtése: A-U-M. Egy mély belégzést követően a köldökből indítsd a hang zengetését, és fokozatosan engedd az orrnyílások felé.
Mit hozz magaddal?
 • Kényelmes, rugalmas sportruházatot (legalább térdig érő nadrág és rövid ujjú/ujjatlan póló), amit az öltözőnkben óra előtt át tudsz venni.
 • Ásványvizet, hogy tudd pótolni a folyadékveszteséget.
 • Törölközőt, amivel igény szerint le tudod teríteni a matracot, vagy meg tudsz szárítkozni.
 • Pozitív és nyitott hozzáállást 🙂 
Kismama vagyok, mit kell tudnom a jógáról?
 • Várandósságod betöltött 13. hetétől várunk szeretettel a kismama jóga foglalkozásainkon.
 • Mielőtt eljössz hozzánk jógázni, kérd ki nőgyógyászod tanácsát, ajánlását.
 • Nincs szükséged semmilyen jógás előképzettségre, óráinkat úgy állítjuk össze, hogy várandósságod bármely szakaszában tudsz csatlakozni; és elvégezni a könnyed, egész testedet óvatosan átmozgató gyakorlatokat.
 • Az órát ráhangolódással kezdjük, hogy te is és pocakodban a babád is megérkezzetek a gyakorlásba.
 • A gátizomtorna is szerves részét képezi az óráknak, általában az óra végén kerül rá sor.
 • A kismama jógaórákat ún. szankalpás (pozitív megerősítést tartalmazó) relaxációval zárjuk. A szankalpa egy rövid, pozitívan (tagadások nélkül) megfogalmazott kijelentés, amellyel közvetlenül programozhatjuk az elme működését: mostantól kezdve másként lesz. Saját szankalpád (megerősítésed) megfogalmazhatod előre, de a relaxáció megkezdése előtt is lesz rá alkalmad. Érdemes várandósságod alatt ugyanazt a megerősítést használnod (pl. Könnyen szülöm meg egészséges gyermekem.).

Itt találsz minket

Békés, nyugodt jógastúdiónk gőzkabinnal felszerelt masszázsszobával, külön női- és férfi öltözővel, ingyenes parkolással vár Kecskemét belvárosában egy csendes mellékutcában.