Személyi jógaedző – az egyéni jógaórák lehetősége

Mi a Jóga coach program lényege? Az egyéni órák keretében lehetőség van a jóga hatásait a legnagyobb mértékben kihasználni, hiszen az órák személyre szabottak, az idő 100%-ban Rád figyelünk, a leghatékonyabb személyes fejlődés érhető el ezáltal. Az órákat a stúdiónkban, az irodádban vagy az otthonodban tartjuk, előre egyeztett időpontban.

A jóga hozzájárul mentális, érzelmi vagy lelki akadályai sikeres leküzdéséhez. Segítséget nyújt, hogy felfedezd és kiépítsd magadban egy bizonyos, a Te számodra vonzó életminőség alapjait, mint pl. a belső béke, lelki erő vagy elszántság; vagy fizikai szinten ad változást: fokozza a hajlékonyságot, csökkenti a rossz tartásból eredő hát/váll/ízületi fájdalmakat; valamint lökést ad ahhoz, hogy elérd céljadat.

Amellett, hogy személyi „jógaedzők” vagyunk, ahol a figyelem 100%-a Rád irányul és minden alkalom személyre szabott óramenettel folyik; problémamegoldók is vagyunk, akik ügyesen kombinálják és építik be az ászana (fizikai mozgás), pránajáma (légzőgyakorlatok) és meditációs gyakorlatokat a már meglévő rutinba.

Így lesz a jógatanulás a leghatékonyabb, így érheted el a legkiemelkedőbb eredményt a legrövidebb idő alatt.

Miért érdemes a Jóga coach programot választania?

Igényre szabott

Személyre és adott (élet)helyzetre, igényre szabott órafelépítés minden alkalommal

Közös célkitűzés tisztázása

Közös célkitűzés tisztázása, majd a fejlődés folyamatos nyomonkövetése

Rugalmas időpontok

Napi beosztásodhoz illeszkedő, rugalmas időpontok

Ászana elemzés

Ászana elemzés és pontos kivitelezés minden alkalommal

Egyéni célok

Egyéni célokat támogató gyakorlás (nyújtás, erősítés, koncentráció fejlesztése, légzőgyakolatok, stresszkezelés, mindfulness, meditáció stb.)

Mikor válaszd a Személyi jógaedző
(Jóga coach) programot?

  • Ha még soha nem jógáztál, és mielőtt csoportos órára jelentkeznél, szeretnéd az alapokat biztonságosan elsajátítani
  • Ha nem szeretsz sok ember között jógázni
  • Ha elfoglalt vagy, ezért szinte kizárt, hogy odaérj egy csoportos órára
  • Még ismerkedsz a jógával, és szeretnéd azt saját ütemedben elsajátítani
  • Egyedi igényeid vannak, amit csoportos órán nem tudunk 100%-ig figyelembe venni (korábbi sérülések, egészségügyi problémák stb)
  • Ha megoldást keresel valamilyen mozgásszervi, egészségügyi problémára, akár kiegészítő jelleggel is (jógaterápia)

Az egyéni alkalmakon Sebők-Vakulya Gizella tradícionális hatha jóga oktató, sportrehabilitációs- és gerinctréner lesz melletted, aki nemcsak tudásában, szakmai tapasztalatában, hanem emberségében és empatikus képességében is különleges minőséget képvisel. 18 évig multinacionális környezetben dolgozott, több éve foglalkozik kezdők és haladók jógaoktatásával, rehabilitációs trénerként a mozgásszervi problémákkal küzdőknek segít, mindezek mellett folyamatos továbbképzéseken bővíti tudását a jóga, ájurvéda és mindfulness (tudatos jelenlét) területén.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet a személyi jógaedző csomagunk, foglalj időpontot!

Sebők-Vakulya Gizella