A jóga a folyamatos fejlődés útja, és nem a tökéletességé.

A jóga lényege számomra, hogy teljes harmóniában legyek Önmagammal, az embertársaimmal és a körbevevő világgal. Hogy meghalljam a csendet magamban és magam körül. Ha Te is erre vágysz, tarts velem!

Ebben a hónapban középpontban …. a HELYES TARTÁS

Szeretném megmutatni Neked, hogy a jóga segítségével hogyan formálhatod az életed, a tested. Csatlakozz a Ramadasa Yoga Youtube csatorna rendszeres nézőinek táborához, hogy ne maradj le egyetlen videóról sem!

Rólam és a jógastúdióról

Sebők-Vakulya Gizi vagyok, a stúdió megálmodója. Elhivatott és mindig a tökéletesre törekvő emberként hamar benne találtam magam az élet egyensúlytalanságában: túl sok munka és kevés ÉN-idő vezetett ahhoz, hogy szinte teljesen elvesztettem azt, aki igazán ÉN vagyok, és a bennem élő Csendet.  Hatalamas önismereti út és számtalan kijavított tartáshiba, száműzött hát- és derékfájás, valamint elementáris szemléletváltás írható az eddigi jógautazásom számlájára.

Célom, hogy hozzád is eljusson a jóga azon üzente, amely az én életemben is változást hozott: vedd a kezedbe az irányítást, és meglásd, van kiút minden helyzetből!  

A Ramadasa Yoga és Ájurvéda egyet jelent a tudatos élet és jóga iránt elkötelezett alázatos szolgálattal: lépj be hozzánk, és tapasztald meg a változást! Hidd az el, az erő, egyensúly és béke benned van!

Óráink

Találj egy órát magadnak

Galéria

Nézz körül nálunk

Ájurvéda

Ismerd meg szolgáltatásainkat

Szeretnél te is részt venni egy órán?

 

Keress számodra megfelelő időpontot a jobb oldali naptárban és jelentkezz akár azonnal.

Sok szeretettel várunk!

Jógaórák
Hetfo
Kedd
Szerda
Csutortok
Pentek
Szombat
Vasarnap
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK