Szépség, odaadás és spiritualitás: 2020. február tőszavakban

Written by Sebők-Vakulya Gizella

Szia, Gizi vagyok a Ramadasa Yoga Studio alapítója. Azért vagyok itt, hogy segíthessek Neked eligazodni azon az úton, amit már bejártam és hogy hozzásegíthesselek egy boldogabb, teljesebb élethez. Örülök, hogy itt vagy!

február 1, 2020

A bolygóállások ez év februárját a szépség havának jövendölik. Vénusz a szépség és kreativitás megtestesítője, az elkövetkező néhány hétben ennek a bolygónak a mozgása erős támogatást nyújt, hogy közelebb kerülj a saját belső és külső ragyogásodhoz. Valentin napon kívül is használd ki az időt arra, hogy átadd, odaadd magad valakinek, valakiknek, akik a környezetben élnek: idődet, figyelmedet, hiszen a világnak az emberi kapcsolatokra van a leginkább szüksége.

Esetleg kicsit gatyába kellene rázni a szerelmi életedet? De úgy érzed, az egész erőltetetté válik, és a másik fél agyára mész az állandó „csináljuk valami romantikus programot” ötletromhamaiddal? Azt tanácsolom, mindezek helyett inkább magaddal foglalkozz először… Szereted magadat? Szépnek látod magadat? Miben kellene változnod ahhoz, hogy úgy érezd, te vagy a világ legdögösebb pasija/nője? Van erőd megtenni? Tudod, közeledik a tavasz, az újjászületés ünnepe… ilyenkor az Univezum összes energiája abba az irányba mutat, hogy valami új keletkezik. Használd ki, építsd le magadban azt, amire nincs szükséged. És fogadd be azt, amit szeretnél!

Február 2. hetétől kezdve egészen március közepéig a bolygóállások kedvezőek lesznek a harcra, hiszen színre lép a Mars! Így minden adott ahhoz, hogy leszámolj azzal, ami számodra nem kedvező. De vigyázz, ne használd ezt az energiát az emberek ellen, hiszen az elvek és rendszerek azok, amik ellen érdemes harcolni, és nem az emberek!

Vigyázz! Telihold érkezik!

Február 9-én igazán lágy és érzékeny területen érintve lép a Telihold akcióba (a racionális, mindig gyakorlatias Bak jegyet elhagyva most az érzékeny Rák jegybe lép be).

Ezzel még egy kis segítséget kapsz a változásra/változtatásra, hiszen a racionális érvekkel eldöntött elhatározásokat most érzelmekkel is megtámogatva garantálhatod a hossszú távú sikereidet.

Feburár 3. hetétől alkalmad nyílik arra, hogy a saját magad számára felállított célokat, vágyakat „megfuttasd” egy kicsit: vagyis hogyan illeszkednek azok a családod, baráti társaságod, a téged nap, mint nap körbevevő emberek kontextusába. Vajon arra használod a kommunikációdat, hogy együttműködj, vagy kizárólag saját céljaid vezérelnek? Ne feledd, a szavaidnak nem csak rád, hanem minden körülötted élőre hatása van!

Február utolsó hetében a Vízöntőbe lépő Újhold támogatását élvezheted, amikor is az elkövetkező 30 napban áthelyeződik a fókusz a saját céljaidról és vágyaidról a közösségért tett cselekedetekre. Készen állsz arra változásra magadban, amit magad körül látni szeretnél? Itt az ideje, hogy gondjaidba vedd, és tégy is valamit azért, hogy a Földet jobb állapotban hagyhassuk itt, mint ahogy mi találtuk. Nyisd ki a szemed, és nézz távolabbra, mint saját kis világod: mire van szüksége ennek a Bolygónak, hogy élhetőbb legyen? És te mivel tudsz ehhez hozzájárulni? Neked is szereped van!

Szeretettel ❤️,

Gizi

Forrás: layoga.com/


Tetszett a bejegyzés? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre, jógáról, meditációról, ájurvédáról, egészséges és tudatos életmódról, íratkozz fel rendszeres leveleinkre. Állandóan frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és Instagram oldalunkon, vagy jógázz velem a Ramadasa Youtube csatornáján.

© Copyright 2020 Ramadasa Yoga és Ájurvéda 2020

Tetszett a bejegyzés? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre, jógáról, meditációról, ájurvédáról, egészséges és tudatos életmódról, íratkozz fel rendszeres leveleinkre. Állandóan frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és Instagram oldalunkon, vagy jógázz velem a Ramadasa Youtube csatornáján.

© Copyright 2020 Ramadasa Yoga és Ájurvéda 2020

0 hozzászólás

Ez is érdekelhet…

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Kövess minket!

Tetszett a bejegyzés? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre, jógáról, meditációról, ájurvédáról, egészséges és tudatos életmódról, íratkozz fel rendszeres leveleinkre. Állandóan frissülő egyéb tartalmainkat pedig kövesd a Facebook és Instagram oldalunkon, vagy jógázz velem a Ramadasa Youtube csatornáján.

GDPR hozzájárulás

Köszönjük szépen! A postafiókodba most levelet küldtünk, kérlek olvasd el és véglegesítsd a feliratkozási szándékodat.